NederlandsEngels

Vlietkinderen kantoor gaat verhuizen!

15-07-2024

Het Vlietkinderen kantoor verhuist van Voorburg naar Leidschendam! 

Onlangs was het zover; de officiële ondertekening van de huurovereenkomst en de sleuteloverdracht van het nieuwe kantoor van Vlietkinderen, Overgoo 13-15 in Leidschendam.

Corina Gielbert, bestuurder Vlietkinderen, ondertekende, net als de eigenaar van dit gebouw, Hans Schouten, de huurovereenkomst voor het nieuwe kantoor dat Vlietkinderen eind dit jaar gaan betrekken. Tegelijkertijd werd (symbolisch) de sleutel overgedragen. Het kantoorgebouw aan de Overgoo biedt plaats aan meerdere organisaties/bedrijven.

Een prettig kantooromgeving, groen en duurzaam.
De verhuizing van het huidige kantoor aan de Bucaillestraat in Voorburg (waar de stafafdelingen van Vlietkinderen Kinderopvang zijn gehuisvest) naar de nieuwe locatie aan Overgoo in Leidschendam, is naar verwachting in december ‘24. Nu het definitieve ontwerp (DO) voor de inrichting/aanpassingen is goedgekeurd door de Raad van Toezicht van Vlietkinderen, kunnen er flinke stappen worden gezet.

De projectgroep die zich bezighoudt met het ontwerp en de verhuizing, werkt samen met adviesbureau HWRK Housing + Facility professionals en OTH Architecten B.V. aan een duurzame en waar mogelijk recyclebare inrichting met veel groen. Een prettige kantooromgeving waar mensen zich op hun gemak voelen en optimaal hun werk kunnen doen.

De nieuwe kantoorlocatie is goed bereikbaar vanuit Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen en de Binckhorst, de wijken waar de locaties van Vlietkinderen Kinderopvang zijn gehuisvest.

Als de verhuisdatum een feit is zullen we hier verder over berichten.

Bel ons Plan een rondleiding